06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Motor gumik, amiken nemcsak a szezon, de az élete is múlhat!

Dátum: 2020-05-13 09:21:41 ; Olvasva: 975 alkalommal

A motorozás ideje akkor jön el, amikor az idő már száraz és meleg, nincs jelentős csapadék és a járgányon közlekedve sem kell megfagyni. A szezon elkezdődött! Ideje, hogy az új motor gumik felkerüljenek a helyükre!

motor gumik esetében két tényező fontos a motorosok számára. Az egyik természetesen a motor gumik ára, a másik pedig azok minősége. A kettő ideális esetben arányosan viszonyul egymáshoz. A motor gumi webshopunkban megtalálja a napjainkban legkedveltebb és legmegbízhatóbb motor gumikat. Forduljon bizalommal hozzánk és ne hanyagolja el a gumi cserét, különösen ne a szezon elején! A motor gumik kínálatának kialakításában élen járunk, ha változatosságról és minőségről van szó. A Barum, Continental, Petlas vagy Riken garancia ezekre az elvárásokra.

A megbízható motor gumikon könnyen múlhat a motoros és utasa élete is, ezért nem éri meg spórolni a motor gumik árán! A motor gumi webshopunkban anélkül spórolhat, hogy az a minőség rovására menne! Kérjen bővebb felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!