06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Mezőgazdasági gumik az őszi munkákhoz is kaphatók!

Dátum: 2022-08-25 11:32:44 ; Olvasva: 550 alkalommal

Mezőgazdasági gumik hatalmas választékban, megbízható minőségben, megfizethető áron kaphatók! Forduljon hozzánk az őszi munkákhoz szükséges abroncsokért! 

Lassan vége a nyárnak. Ideje előkészíteni az őszi mezőgazdasági munkákat, például az őszi vetést és a többi, ilyenkor esedékes feladatot. Fontos, hogy az ehhez szükséges eszközöket időben beszerezzük, például gondoskodjunk a megfelelő mezőgazdasági gumik megvásárlásáról is. 

Érdemes mielőbb megvizsgálni, hogy a meglévő mezőgazdasági gumik még használhatóak-e a közelgő szezonban vagy már túl kopottak ahhoz, hogy biztonságosan lehessen őket használni. Ha újakra van szükség, akkor pedig célszerű minél előbb cégünkhöz fordulni, ugyanis rendkívül széles választékkal és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Az általunk kínált mezőgazdasági gumik néhány perc alatt megrendelhetőek a webshopban. 

Amennyiben Ön is kiváló ár-érték arányban szeretne mezőgazdasági gumikat vásárolni, ezzel felkészülve az őszi szezonra, forduljon hozzánk bizalommal termékeinkért! 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!