06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A nyári gumi szezonja lassan elérkezik!

Dátum: 2022-03-16 14:38:07 ; Olvasva: 644 alkalommal

Nyári gumi minden méretben és típusban, megbízható minőségben kapható webshopunkban! Rendeljen neves gyártók termékei közül, készüljön a szezonra velünk!

A kellemes tavaszi idő egyelőre várat magára, ám mindannyian jól tudjuk, hogy bármikor beköszönthet a meleg. Az autósok számára ez egyet jelent, mégpedig azt, hogy lassan fel kell készíteni az autót az új szezonra, amivel kapcsolatban a gumicsere a legfontosabb teendő. Ahogy emelkedik a hőmérséklet, a téli gumik egyre gyorsabban kopnak, ezért amikor a hőmérő higanyszála tartósan 7 oC fölé kúszik, újra elérkezik a nyári gumiabroncsok ideje.

Szemben azzal, amikor a télire kell váltani, ilyenkor nem kell a biztonság miatt aggódni, sokkal inkább az anyagiak kerülnek előtérbe. A fokozott kopás ugyanis azt jelenti, hogy az érintettek több szettet használnak el a kelleténél, az ezzel járó fölösleges kiadást pedig érthető módon minden tulajdonos szeretné elkerülni.

Ha Ön is szeretné időben beszerezni az új nyári gumi szettet, nézzen körül nálunk, és adja le rendelését akár már ma! Á-érték arányban kiváló termékeinkben biztosan nem csalódik!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!