06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Gumi webáruház: ahonnan bármilyen autógumit beszerezhet!

Dátum: 2021-07-23 13:06:02 ; Olvasva: 818 alkalommal

Gumi webáruházunk széles választékkal, kiváló minőségű termékekkel és kedvező árakkal várja minden kedves vásárlóját!

A téli és nyári gumik folyamatos vásárlása, a megfelelő típus, illetve ár megtalálása komoly megterhelést jelent az autósok idegeire nézve, ami nem is csoda, hiszen a vásárlást minimum néhány évente meg kell ismételni, és, mivel a választék hatalmas, nem egyszerű megtalálni a tökéletes abroncsokat. A modern technológia azonban ebben is a segítségünkre siet: az interneten gyakorlatilag minden megtalálható, amire csak szükségünk van, csupán a megfelelő helyen kell keresni.

Autógumi webáruházunkban minden abroncstípus megtalálható a világ vezető márkáitól és a kisebb cégektől egyaránt. A minőségre minden termékünk esetében ügyelünk, áraink pedig kedvezőek, ezért, ha autógumit szeretne vásárolni, érdemes nálunk körülnéznie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését autógumi webáruházunk kínálata iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!