06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Motor gumiabroncs webáruházunk a motoros futárok szolgálatában

Dátum: 2021-05-28 08:47:14 ; Olvasva: 735 alkalommal

Motor gumiabroncs webáruházunk széles választékkal és kedvező árakkal áll az Ügyfelek rendelkezésére  - vásároljon Ön is magas minőségű termékeinkből! 

Minden motoros tudja, hogy mennyire fontos a megfelelő abroncs használata. A rossz minőségű termékek nem csak gyorsabban mennek tönkre, hanem a tapadásuk sem feltétlenül olyan jó. Ezt minden esetben érdemes figyelembe venni, de akkor főleg, ha a jármű sokat van használva, például futár munkára. 

Motor gumiabroncs webáruházunk rendkívül széles választékot biztosít, méghozzá olyan kiváló ár-érték arányú motor gumikból, amiket bátran ajánlunk motoros futárok részére is. Termékeink a nagy igénybe vételnek is ellenállnak, és sokáig használhatóak biztonsággal. Cégünk szívesen áll az Ügyfelek rendelkezésére akár nagyobb számú motor gumiabroncs beszerzésével kapcsolatban is, ha a teljes flottának új gumikra van szüksége. 

Amennyiben kérdése merült fel, forduljon bizalommal motor gumiabroncs webáruházunk munkatársaihoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!