06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumit autógumi webáruházból is vásárolhat!

Dátum: 2018-01-17 16:12:05 ; Olvasva: 1532 alkalommal

Manapság a telek már nem olyanok, mint amilyenek régen voltak. Nem nagyon van már farkasordító, fogcsikorgató hideg, nincsenek nagy mínuszok, és valljuk be, havat is csak mutatóban látunk. Ilyen körülmények között egyre ritkábban fenyeget a jeges, csúszós út veszélye, nem kell annyit latyakban araszolni, hóakadályokat áthidalni. Az óvatlanabb autótulajdonosok talán mindezt úgy értelmezik, hogy akkor a téli gumira sincsen szükség, hiszen megteszi a nyári gumi is ilyen körülmények között. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

Akik az átlagnál tájékozottabbak a témában, veszik a fáradtságot és utánanéznek, azok tudják, hogy  a nyári gumi hamar eléri a tűréshatárát. A nyári gumik lecserélését sokan a végsőkig kitolják és megvárják, amíg a hőmérséklet már nem kapaszkodik nulla fok fölé, ám a téli gumik speciális kialakításuknak köszönhetően már fagypont felett is sokkal biztonságosabb utazást és ellenőrzöttebb vezetést képesek biztosítani.

Jöjjön, és vásároljon autógumi webáruházunk termékei közül, váltson időben téli abroncsokra!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!