06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Tudnivalók a defekttűrő autógumikról

Dátum: 2017-09-05 12:57:38 ; Olvasva: 1965 alkalommal

Mindenki számára fontos a biztonságos autóvezetés, ennek érdekében a gépkocsitulajdonosok mindent megtesznek, hogy elkerülhessék a baleseteket. A biztonságos vezetés egyik elengedhetetlen kelléke a minőségi, megbízható gumiabroncs, ezért egyre többen választják a defekttűrő autógumikat.

A defekttűrő gumikat abroncs nyomásmérővel felszerelt autóra lehet felszerelni, ugyanis az abroncs nem enged le gond esetén, így a vezető nem érzékeli a defektet, viszont a nyomásmérő már a minimális levegővesztést is érzékeli. Az ilyen típusú autógumik legfőbb előnye, hogy az abroncsban lévő levegőnyomás nélkül is képesek bizonyos távolságot maximális sebességgel megtenni, ez leginkább a rendkívül kemény és merev oldalfalú felépítésüknek köszönhető, ebből fakad a szakemberek által használt önhordó autógumi elnevezés is.

Ezeknél a gumiabroncsoknál ugyanúgy fennáll a defekt lehetősége, de ebben az esetben az autótulajdonosnak megvan a lehetősége arra, hogy elguruljon a legközelebbi szervizbe, és megjavíttassa autógumiját. Ám fontos tudni, hogy defekttűrő autógumi használata esetén is csak maximum 80 km-es távolságot lehet megtenni, és 80 km/órával lehet haladni, hiszen ha levegő nélkül használjuk az abroncsokat, túllépve ezeket az intervallumokat, az abroncs tönkremegy!

A defekttűrő gumiabroncsok jóval nagyobb biztonságot nyújtanak, mert az említett feltételek betartásával levegőnyomás nélkül is irányíthatóvá válik a gépjármű, így jelentősen csökken annak a veszélye, hogy a felniről leszakadna az autógumi vezetés közben. Mindemellett kényelmes megoldást is kínálnak, hiszen nem kell jelentősebb időkieséssel számolni defekt esetén.

Tegyen a biztonságos utazásért, vásároljon defekttűrő autógumit!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!