06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Miért válasszunk minőségi abroncsot?

Dátum: 2017-05-11 09:01:43 ; Olvasva: 2096 alkalommal

A kérdés minden évben felvetődik, de sokan ezt anyagi feltételekhez kötik, pedig minőségi abroncshoz nem csak nagyobb összeg ellenében juthat hozzá. Ráadásul egy minőségi abroncs hosszú távú befektetés, ami a biztonságunkat is szolgálhatja!

Először is tisztáznunk kell, hogy autónkkal milyen utakat teszünk meg. Ha keveset használjuk gépjárművünket és kisebb távokra, akkor nem biztos, hogy érdemes magasabb költségű termékekben gondolkodnunk, ám, ha rendszeresen ülünk autóba, és városi- és autópályás terepen is közlekedünk, akkor a legjobb választás egy minőségi abroncs!

Ha gyakran nagy sebességgel autózunk, érdemes lecserélni a már kevésbé szolgálatkész autóguminkat. Természetesen a biztonsági szempontokat soha se feledjük el gumiabroncs vásárlás esetén, mert baleseteket, életveszélyes helyzeteket előzhetünk meg azzal, ha kellő figyelemmel választjuk ki a megbízható autógumit. Egy minőségi abroncs hosszú élettartammal bír, és biztonságban érezhetjük magunkat akkor is, ha egy nagyobb eső elérne minket, mert rendkívül jó a tapadási felületük ezeknek az autógumiknak.

Ha még nem döntött, de a biztonságos autóvezetés az Ön számára mindennél fontosabb, akkor ne habozzon befektetni egy minőségi abroncsba! Tekintse meg webáruházunk kínálatát!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!