06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Miért is fontos a nyári gumi?

Dátum: 2017-04-06 14:15:09 ; Olvasva: 2042 alkalommal

A nyári gumikat sokkal kevésbé tartják fontosnak, mint a téli gumikat. Sokan nem is gondolnak bele, miért lehet lényeges, hogy időben átváltsunk nyári gumira. A legtöbb ember arra gondol, hogy a téli jeges utakon az életveszély elkerülése miatt fontos a téli gumik felhelyezése, hiszen a téli gumik felülete biztosítja a tökéletes tapadást a jeges utakon. De mi a helyzet a nyári száraz utakkal?

Egy bizonyos hőfok után az utak felolvadnak, így kevésbé fenyegeti a sofőröket a megcsúszás veszélye. Azonban a meleg aszfalton a téli gumi jobban tapad, így a gépkocsi kevésbé lesz irányítható, haladása lelassul, és ezzel megnő az üzemanyag költség is, továbbá a nagyobb tapadás miatt jobban kopnak az abroncsok. Az előző szempontok alapján látható a nyári gumik fontossága, ezért lényeges, hogy időben átváltsanak nyári gumikra, ezzel megkímélve Önmagukat a fölösleges költségektől!

Nyári gumik terén is válassza a lehető legjobb minőséget! Webáruházunkban nyári gumik nagy választékában megtalálhatja az Önnek megfelelőt! Esetleges kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségek egyikén!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!