06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Megfelelő tehergumival a hosszú utak is gördülékenyek lesznek!

Dátum: 2023-01-13 10:11:05 ; Olvasva: 587 alkalommal

Tehergumik hatalmas választékban, megbízható márkákból, megfizethető áron! Vásároljon tőlünk, és a hosszú utakon sem kell aggódnia a gumik állapota miatt! 

Minden járműnek, amivel közlekednek, oda kell figyelni a karbantartására, azonban vannak olyan helyzetek, amikor érdemes az alapvetőn túl is egy kicsit nagyobb figyelmet fordítani a feladatra. Ezek közé tartozik az is, ha egy teherautóról van szó, ami előtt több ezer kilométeres út áll

Ilyenkor célszerű egy alapos műszaki ellenőrzésnek alávetni a járművetilletve új tehergumikat is beszerezni. Egy ilyen hosszú útra nem szabad elindulni kicsit is kopásnak indult abroncsokkal, hiszen a rossz minőségű utak felgyorsíthatják a kopást, ami miatt a jármű szervizelésre kényszerülhet útközben. Webshopunkból megbízható márkákból válogathat és kedvező áron rendelhet teherautó gumit, így nem éri meg ezen spórolni

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdéseire! 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!