06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Motorgumik sportos motorozáshoz!

Dátum: 2022-04-20 13:06:57 ; Olvasva: 658 alkalommal

motorgumikból a sportosabb modelleket is be tudja szerezni az áruházunkból. A teherbírás és a tartósság jellemzi ezeket a gumiabroncsokat!

A sport motorok egészen más motorgumikat igényelnek, mint egy városban vagy országúton használt motorkerékpár. A sport tevékenységhez, versenyekhez használt motorkerékpárok a megszokottnál sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ebből következik, hogy gyorsabban kopnak a gumik, könnyebben meg tudnak sérülni, rövidebb idő alatt elhasználódnak. A motorgumi tehát legyen tartós, speciális kiképzésű, ha szükség van rá és előnyös az is, ha az alapanyaga is strapabíró. Többféle motorgumit forgalmazunk méret, mintázat, típus alapján a gumiabroncs kereskedésünkben!

A motorgumi webáruházunkban azok a jármű tulajdonosok is megtalálják a számításaikat, akik nem hétköznapi használatra szánják a járművet, illetve a gumiabroncsokat. A kínálatunkból megfizethető árakon tud rendelni motorgumikat! A webáruházunk termékeiről a megadott elérhetőségeken érdeklődjön!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!