06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Munkagép gumi, teher gumi márkás termékekből, online!

Dátum: 2022-02-17 14:40:46 ; Olvasva: 658 alkalommal

munkagép gumik és teher gumik széles kínálata elérhető a gumiabroncs webáruházunkban. A márkás gumiabroncsokat rendelje meg online webshopból!

A tehergépjárműveknek és a munkagépeknek is más típusú gumikra van szüksége, mint például a személygépkocsiknak. Ezek a gumiabroncsok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, méretben is nagyobbak, teherbírásban is többet tudnak nyújtani, a teherjárművek és a munkagépek súlyához és használatához mérve.

munkagép gumik és a teher gumik kiválasztásához ismernie kell a vásárlónak a gumiabroncs szükséges méreteit és egyéb tulajdonságait. A honlapon talál egy keresőt, amiben a gumik átmérője, szélessége és magassága alapján a teljes termék kínálatot végig tudja nézni. A gumiabroncsok márkája alapján is tud szűrni a webáruház termékei között. Kumho, Infinity és Pirelli, illetve egyéb márkák megbízható termékeiről kap pontos információkat, ha a kiválasztott gumiabroncs adatait leolvassa. Válassza az online munkagép gumi és teher gumi vásárlást egy megbízható kereskedéstől!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!