06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Kumho gumiabroncs, minőség minden évszakban!

Dátum: 2022-02-01 13:25:08 ; Olvasva: 757 alkalommal

A Kumho gumiabroncsok felső kategóriás alkatrészei lesznek az Ön járművének is! Téli és nyári gumik egyaránt elérhetőek az autógumi webshopunk kínálatában.

Kumho gumiabroncs piac vezető gyártó, a koreai Kumho cég terméke. A gyár évtizedek óta tökéletesíti a világszerte ismertté vált és használt, prémium gumiabroncsait, amiket több helyen is gyártanak. A Kumho gumiabroncsok a sportpályákon is feltűnnek, de az utakon is gyakran lehet találkozni velük, természetesen. A márka termékei rendszeresen, kiválóan teljesítenek a gumiabroncs teszteken is, így nem meglepő, hogy egyre többen döntenek a koreai gumik mellett.

Kumho gumiabroncsokból méretben és fajtában is tud válogatni, ha a webáruházunkat választja. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg online az új abroncsait, amiket a következő szezonban használni szeretne! A nyári, téli vagy négy évszakos abroncsok megbízható, hosszú életű, prémium gumik elérhető árakon. A biztonságos közlekedés a folyamatosan fejlesztett Kumho gumiabroncsokkal nem kérdés!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!