06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumit tulajdonságai szerint!

Dátum: 2022-02-01 13:22:10 ; Olvasva: 642 alkalommal

téli guminak számít a márkája, de vajon csak az? Vásároljon téli autógumit a webáruházunkból erre a szezonra is!

A téli gumi akciónkat nem érdemes kihagyni, csak akkor,ha éppen nem aktuális az új gumiabroncsok beszerzése! Máskülönben nem érdemes egy ilyen jó üzletet kihagyni. Az online megvásárolt gumik értékelése első sorban a márkán múlik. Minden téli gumi eltérő értékekkel rendelkezik, az egyik jobban, a másik kevésbé jól teljesít a vonatkozó teszteken. Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy megbízható autógumi, amit a téli használatra terveztek?

Az összes téli guminak rendelkeznie kell egy ideális fékúttal, ami azt jelenti, hogy a jeges, csúszós úton is szinte azonnal képes legyen megállni a jármű. Az abroncsoknak kapaszkodási képessége is van, ami azt jelenti, hogy a különböző útfelületeken, emelkedőn is jól lehet vele haladni, méghozzá úgy, hogy nem túl zajos.

téli gumik legjobbjai a prémium minőséget kínáló márkák termékei közül kerülnek ki, mint a Michelin, a Bridgestone, de az olcsóbb típusok is jól teljesítenek.


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!