06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumi akciónk idén is elérhető!

Dátum: 2021-10-19 12:28:29 ; Olvasva: 998 alkalommal

téli gumi akciótéli gumi akcióban a megszokottnál jobb áron tud új abroncsokat vásárolni. A webshopunkban keresse termékeinket akciós áron!

A téli autógumi az első dolgok egyike, amit a téli felkészítés alkalmával ellenőrizni kell és felszerelni a járműre. A téli gumi beszerzése plusz költséget jelent az autó tulajdonosok számára. A téli gumi akció egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a jármű fenntartásának költségein hatékonyan tudjon spórolni. Válassza ki azt a téli autógumit, ami az idei télre a legjobb teljesítményt tudja nyújtani!

téli gumi akció jóvoltából olcsóbban juthat hozzá az abroncsokhoz, méghozzá teljesen új állapotban. Miért költene sokkal többet az autógumikra, ha spórolni is tud rajtuk? Vásároljon annyi pénzért téli gumit, amennyiért szükséges, ne annyiért, amennyiért muszáj! Ebben nincsen semmi rizikó, csupán nyitott szemmel kell vásárolni és figyelni a jó ajánlatokra!

A webáruházunk honlapján a téli gumi akcióról többet is megtudhat. Érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken bővebb felvilágosításért!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!