06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Tehergumik járműflották részére is!

Dátum: 2021-04-12 16:05:52 ; Olvasva: 832 alkalommal

Tehergumik hatalmas választékban, rövid szállítási határidővel, kedvező áron, megbízható forrásból, akár járműflottával rendelkező cégek részére is! 

A fuvarozással foglalkozó vállalkozásoknak mindig kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a járműveik karbantartására, hiszen már egy néhány napos műszaki kényszerpihenő is jelentős bevételkiesést eredményezhet. Annak érdekében, hogy a nagyobb problémákat elkerüljük, érdemes a teherautó gumikat is megbízható helyről beszerezni, ahol ellenőrzött minőség áll rendelkezésre. 

A teher gumiabroncsokon sok múlik a szállítmányozás terén, ezért olyan termékekre van szükség, amik ellenállnak a fokozott igénybevételnek és hosszú az élettartamuk. Cégünk pontosan ezt biztosítja Ügyfeleinek: magas minőségű tehergumik nagy választékával, ugyanakkor kedvező árakkal állunk rendelkezésre. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a teherautó gumik iránt, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére! Ha kérdése van, keresse bizalommal munkatársaikat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!