06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Mezőgazdasági gumi vásárlásakor mire figyeljen oda?

Dátum: 2021-02-19 12:10:28 ; Olvasva: 968 alkalommal

Mezőgazdasági gumik, megbízható, minőségi termékek, kedvező áron, online rendeléssel, legyen körültekintő az abroncs vásárláskor!

mezőgazdasági gumikból napjainkban óriási választék áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy a vevők végül zökkenőmentesen használhassák a megvásárolt abroncsokat, nagyon körültekintőnek kell lenniük, és két tényezőre különösen muszáj odafigyelniük a termékek kiválasztásakor.

A vonóerő átadó tulajdonságot és a talajnyomás mértékét mindenképp figyelembe kell venni az ideális mezőgazdasági gumi beszerzésekor. Ha ez nem történik meg, nem csupán balesetveszélyes körülmények alakulhatnak ki a munkavégzés során, hanem még idő előtt is tönkremehetnek az abroncsok.

Választékunkban biztosan megtalálja a megfelelő gumit. A legjobb, hogy a kiválasztott terméket könnyedén megrendelheti a webshopból, ezzel pedig rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Kifogástalan minőségű termékeinkkel garantáljuk, hogy elégedett lesz. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!