06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumira egész télen szükség van!

Dátum: 2020-12-15 13:18:58 ; Olvasva: 979 alkalommal

téli gumitéli gumi felszerelését nem szabad halogatni, enyhe időjárás esetén sem! Az utóbbi években a telek olyan szeszélyesek voltak, mint amilyet tavasszal szoktunk megtapasztalni. A hőmérséklet és a csapadék is nagyon változó volt, szinte csak mutatóban kaptunk a téli hidegből és a hóból. Ilyen időjárásban jellemző, hogy sok autó tulajdonos úgy gondolja, a téli gumira nincs is igazán szükség. Ez azonban nem így van.


téli gumi felszerelését és a nyári gumi lecserélését nem szabad elodázni, csak azért, mert a fogcsikorgató hideg, a jég és a hó várat magára. Tegye meg a szükséges intézkedéseket és vásároljon új téli gumit, ha szükséges, vigye el műhelybe a járművét, ahol szakszerűen elvégzik a téli gumiabroncs felszerelését! Sosem tudhatja, hogy mikor vált az időjárás ősziesből télbe és akkor késő lesz, csak kapkodni lehet.

A téli gumi rendelést a legegyszerűbb téli gumi webshopban lebonyolítani, mert itt átlátható a kínálat, egy helyen változatos választék és kedvező árak állnak a vásárló rendelkezésére.


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!