06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Nyári gumikból is fontos a jól teljesítő modell!

Dátum: 2020-08-11 09:23:26 ; Olvasva: 1220 alkalommal

Az autóhasználat eltérő azok között, akik saját autóval rendelkeznek. Vannak olyan tulajdonosok, akik csak alkalmanként ülnek volán mögé és olyan autósok is, akik napi szinten vezetnek. Egyértelmű, hogy az utóbbi csoportba tartozók gyorsabban elhasználják az autót és nekik gyakrabban kell az olyan kiadásokra is költeni, mint az autógumi csere.

A biztonságos autózáshoz biztonságos autógumik kellenek minden évszakban. A nyári gumik is beletartoznak ebbe az elvárásba. Amennyiben Önnek rendszeresen szüksége van új nyári autógumikra, köztük minőségi gumikra is, érdemes a mi webáruházunkban szétnéznie és a legjobbat vásárolni.

A legismertebb márkák nyári gumijait tudja megvásárolni kedvező árakon és online rendelni, ha Önnek is fontos a kedvező ár-érték arány. Ne bízza a véletlenre a nyári gumiabroncsok minőségét és használjon olyan nyári gumikat és téli gumikat, amik minden körülmények között jól teljesítenek!

Az általunk forgalmazott termékekről bővebb információt nyújtunk a megadott elérhetőségeink egyikén!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!