06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Nyári gumik minőségi kivitelben az akadálymentes nyári közlekedésért!

Dátum: 2020-07-07 09:38:15 ; Olvasva: 1159 alkalommal

A gumiabroncsok fajtái között a nyári gumiknak fontos szerep jut. Azt javasoljuk minden autósnak, hogy minden alkalommal válassza a lehetőségeihez képest a legmegbízhatóbb nyári gumit.

Az autósok között mindenki más célra, változó gyakorisággal használja a járművét. A rendszeresen autózók és az alkalmi jelleggel volán mögé ülők számára is egyaránt fontos az, hogy a jármű biztonságosan tudjon haladni és a működtetéséből is a maximumot lehessen kihozni. Ha minden rendben van az autó műszaki állapotával, akkor a nyári gumik sem lehetnek akadályozó tényezők.

Forduljon bizalommal a webáruházunkhoz és vásároljon minden alkalommal kitűnő minőségben készült, márkás és sokoldalú nyári gumikat! Ár-érték arányban a legjobb kínálattal rendelkezünk minden érdeklődőnek. A nyári utazást és a megszokott közlekedést is bonyolítsa le a legjobb minőségű nyári gumikkal! A vásárlással kapcsolatos kérdéseire kollégáink választ adnak a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Segítünk abban, hogy a gumiabroncs vásárlás gyors és sikeres is legyen!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!