06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Nyári gumikkal az utakon? Utazáshoz is készüljön fel!

Dátum: 2020-06-04 10:52:37 ; Olvasva: 1035 alkalommal

nyári gumiA nyár a nagy utazások időszaka. Sokan szeretnek kimozdulni és nekivágni a világnak. Autóval utazni talán a legegyszerűbb, szabadságot és kényelmet ad. Törekedjen arra, hogy biztonságot is adjon az autós utazás! Gondoskodjon a megfelelő karbantartásról egy-egy út előtt, ne hagyja ki a gumiabroncsokat se! 

A minőségi nyári gumival a hosszabb utakon sem kell majd kellemetlen meglepetésekkel számolnia. Rendelje meg egyszerűen és kedvező áron az új nyári gumikat az áruházunkból, ha biztosra akar menni! Jó hasznát fogja venni az utazás közben egy megbízható Hankook, Continental vagy Pirelli nyári abroncsnak. Így a pihenésre, felfedezésre szánt időt sem kell autószerelő műhelyekben töltenie, hanem maximálisan ki tudja használni!

A készletünk többféle, minőségi nyári gumiban is bővelkedik, különböző kategóriát képviselő gumiabroncsokat forgalmazunk korrekt árakon. Vásároljon olcsón, megbízható gumiabroncsot! A bővebb tájékoztatásért keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!