06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Nyári gumi akciónkat nem érdemes kihagyni!

Dátum: 2020-04-20 10:03:58 ; Olvasva: 1990 alkalommal

Azok az autósok, akik gyakran használják a járművüket, jól tudják, mennyire fontos a megbízható gumiabroncs. Ez természetesen a nyári gumikra is vonatkozik. Egy autós, aki napi szinten ül volán mögé, nem engedheti meg magának, hogy olcsó, silány minőségű nyári gumikkal járjon. Egy ilyen döntés ugyanis komoly következményeket vonhat maga után.

Senki nem szeretne a kelleténél többet költeni új gumikra és túl sok időt szánni a cserére. A cél a jó ár-érték arányban forgalmazott nyári gumi. Az akciós nyári gumikat nem máshol találja, mint a nyári gumi webshopunkban. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és vásárolja meg az új nyári gumiját online boltunkból! Nem fogja megbánni, azt garantáljuk, hiszen Nálunk csakis jó vásárt csinálhat!

A termék kínálatunkban olyan akciós nyári gumikat talál, amik minden olyan követelménynek megfelelnek, amit egy mai autós elvárhat tőlük.

Ha esedékes az új nyári gumi vásárlás vagy nincs megelégedve a meglévő gumiabroncsokkal az autóján, itt az idő megfelelőt vásárolni! A részletekkel kapcsolatban keressen minket az elérhetőségeink egyikén! 

 


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!