06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A nyári gumi vásárlását ne az árra, a tulajdonságokra alapozza!

Dátum: 2020-03-25 12:57:22 ; Olvasva: 1431 alkalommal

Az enyhe tél után érkezik tavasz, lehet, hogy sokan már korábban lecserélték a téli gumit, de biztosan vannak, akik még csak most nézelődnek a nyári gumi akciók között. A kedvező ár természetesen egy szempont a választás során, de a nyári gumi áránál fontosabb az, hogy milyen a teljesítménye, hosszú távon milyen tulajdonságokkal rendelkezik.


Az autógumi a városi közlekedés során kevésbé tud kibontakozni, ez igaz a nyári gumikra is, viszont az országutakon történő haladás során már felfedi a lényeget. Egy igazán kiemelkedő minőségű nyári gumi nem fut zajosan, kiválóan irányítható, hosszú élettartammal rendelkezik, lassabban kopik, fékezési képessége nedves és száraz útfelületen egyaránt jó, a fékútja biztonságos megállást tesz lehetővé.

A nyári gumik legjobbjait keresse webáruházunkban, és szerelje fel autóját kedvező áron kapható, de kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, új gumiabroncsokkal a melegebb évszakokban is! Kérdéseivel, észrevételeivel keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!