06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Autógumi szerelés Budapesten defektes gumik javításához

Dátum: 2020-02-25 10:36:23 ; Olvasva: 2077 alkalommal

A gumiabroncs nem olyasmi, amit gyakran cserélnek a tulajdonosok, viszonylag hosszú távra terveznek vele, és gyártóik is erre tervezték. Hacsak nem történik komolyabb baja, a gumit lehet javítani és tovább használni biztonságosan.

Az autógumi szerelést Budapesten megbízható autószerelő műhelyben érdemes igénybe venni. A mi műhelyünkben az autógumi szerelés Budapesthez képest is kiemelkedő színvonalon folyik. A szolgáltatás teljes körű, tehát minden ügyfelünknek, aki igényli, elvégezzük a szerelést és a centírozást is, illetve szakembereink elvégzik a kerék leszerelését és felszerelését. Az árainkba benne foglaltatik a súly költsége is. Hozhat hozzánk személyautót, kisteherautót vagy pedig teherautót is autógumi szerelésre Budapestről vagy környékéről, minden esetben megbízható és kimagasló színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Ha defektet kapott, csak jusson eszébe, hol van a legjobb autógumi szerelés Budapesten, és ne mondjon le a gumiabroncsról azonnal! Időpontot és információt megadott elérhetőségeinken tud kérni!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!