06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Sokat jár külföldre? A téli gumik hiányáért több országban is büntetés jár!

Dátum: 2019-12-04 08:35:25 ; Olvasva: 2141 alkalommal

téli gumik Magyarországon a téli gumik alkalmazásával kapcsolatban még mindig nincsenek kötelező szabályok: manapság is csak erősen javallott a használatuk a téli időszakban. Ezzel szemben több országban is komoly büntetések járnak azért, ha a gépjárműtulajdonos nem vált téli gumira. Éppen ezért, ha Ön gyakran fordul meg autójával külföldön, semmiképp se feledkezzen meg a téli abroncsokról!

Ausztria a kedvelt célpontok közé tartozik, decemberben kifejezetten sokan látogatnak az országba, például az adventi vásárok miatt. Ha Ön Ausztriába utazik hamarosan, ne feledkezzen meg a téli gumikról, mert Ausztriában november 1. és április 15. között kötelező használni az évszaknak megfelelő abroncsokat. Amennyiben nem így tesz, 35 eurótól 5000 euróig terjedő pénzbírságra számíthat. Ausztrián kívül többek között még Finnországban, Szlovéniában, Szerbiában és Romániában is kötelező a téli gumik használata.

Ha szeretné elkerülni az óriási pénzbírságokat, kellemetlen helyzeteket, készüljön fel megfelelően az útra: szerezze be tőlünk téli gumijait! Ha kérdései lennének a termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!