06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Miért tőlünk vásároljon tehergumikat?

Dátum: 2019-09-12 11:22:20 ; Olvasva: 511 alkalommal

Minden esetben, amikor gépjárműhöz alkatrészt vásárolunk, fontos, hogy csakis megbízható forrást válasszunk. Vannak olyan dolgok, amiknél nem annyira fontos szempont, hogy milyen minőségűt választunk, ám a járműalkatrészek semmi esetre sem tartoznak ezek közé. Kiemelt jelentősége van a tehergumik beszerzésének, hiszen ezeken a közlekedők, és nem utolsó sorban a rakomány biztonsága is múlik. 

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik tehergumik forgalmazásával, és ez alatt az idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert e téren. Kínálatunkban csak olyan márkák termékeit találja, amelyek megbízhatóak, és minden helyzetben a maximumot nyújtják. Amennyiben nálunk vásárol, nem kell attól félnie, hogy a tehergumik idő előtt tönkre mennek, vagy esetleg nem biztosítanak megfelelő tapadást. A magas színvonal ellenére kedvező áraink vannak!

Tehergumikkal kapcsolatban a legjobb, ha hozzánk fordul! Keressen fel minket bizalommal, ha kérdése van, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!