06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A motorgumikról és fajtáikról

Dátum: 2019-07-10 09:19:25 ; Olvasva: 2440 alkalommal

motorgumik A motorozáshoz több fajta motorgumi is forgalomban van a piacon. A motor tulajdonságai, illetve a motor tulajdonosának igényei is befolyásolják, hogy milyen kerül pontosan a kerekekre. Az egyik szempont a motorozási stílus. Már lehet kapni az egyes stílusokhoz illeszkedő gumikat, amik az egyes gyártók tervei alapján, különböző gumikeverékekből készülnek.

A motorgumik esetében is fontos, hogy azok egyszerre legyenek tartósak, ne kopjanak el túl korán, ugyanakkor megfelelő tapadást is produkáljanak az utakon, hogy biztonságosan és jól kontrollálhatóan lehessen a járművet kormányozni.

A motorgumiknak is vannak olyan alapadatai, amik többet árulnak el a gumikról. Ilyen információkat szolgáltat a súlyindex, a gyártási év, vagy a maximális sebesség ajánlása. Ezekből az adatokból kiderül, hogy mennyit bír a motorgumi, mikor kell újra cserélni, és hogy mekkora összsúlyhoz ajánlott a használata.

Amennyiben megbízható márkák motorgumijait keresi, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és vásároljon webáruházunkból!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!