06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Amit a tehergumik vásárlásával kapcsolatban tudni érdemes

Dátum: 2019-06-06 15:14:49 ; Olvasva: 2253 alkalommal

tehergumi

A tehergumik sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint egy személyautó abroncsai, ezért is fontos, hogy jól megfontoljuk, milyet vásárolunk. Nem csak a nagy súly jelenti a fokozott igénybevételt, hanem a sokszor rossz útviszonyok is, ráadásul egy ekkora járművel nehezebb kikerülni a kátyúkat. Nézzük, mit érdemes figyelembe venni tehergumi vásárlásakor!

Fontos, hogy a tehergumi ne csak az évszaknak legyen megfelelő, hanem, hogy az adott járműhez legyen méretezve. Válasszunk olyat, ami megfelelően bordázott, ez egyrészt biztosítja a jó tapadást, másrészt hosszabb élettartamú is. A tehergumin sok minden múlhat, ezért nem érdemes csak az ár alapján választani. Befolyásolja a közlekedés biztonságát, valamint azt is, hogy a rakomány időben célba jut-e.

Amennyiben új tehergumikra van szüksége, a legjobb, ha felkeres minket! Nálunk csak kiváló termékeket kaphat, amikben biztosan nem fog csalódni. Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!