06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Miért váltsunk jó időben mindenképp nyári gumira?

Dátum: 2019-04-04 16:51:55 ; Olvasva: 1613 alkalommal

nyári gumiSoknak találja az autójára költött összegeket? Szeretne kicsit spórolni és olyan kiskapukat használni, amikkel kicsit csökkentheti a gépjárműre költött kiadásait? Sokan gondolkodnak így, de nagyon nem mindegy, hol rövidít a költségeken.  A gumiabroncsokon például semmiképpen se spóroljon!

Téli vagy nyári gumi, nem véletlen a névválasztás. Egyik a hideg évszakra, másik a meleg időszakokra való! Amint beköszönt a tavasz, beáll a melegebb idő, fontos, hogy tegye el a téli gumit és váltson nyári gumira! Ha ezt nem teszi meg és inkább így spórol, hosszú távon rosszul járhat. A téli gumi nem csúszós, jeges, hideg téli időjáráshoz lett kifejlesztve. A nyári melegre rosszul reagál és hamarabb elkopik. Ez azt eredményezi, hogy így is úgyis új abroncsokra lesz szükség, méghozzá rövid időn belül. Inkább nyári gumira költsön, mint egy téli gumira, amit helytelenül használ! A nyári gumival biztonságos és költségtakarékos megoldást választ, még ha elsőre talán nem is tűnik így!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és váltson a jó időben mielőbb nyári gumira!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!