06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Miért váltson időben nyári gumira?

Dátum: 2019-03-07 16:13:13 ; Olvasva: 1957 alkalommal

Nyári gumiBeköszöntött a március, ami fontos hónap az autósok számára, hiszen már át lehet térni a nyári gumikra. Sok gépjárműtulajdonos képes az utolsó pillanatig halogatni a gumiabroncs cserét és nem ritka emiatt, hogy április végén, május elején fordítanak erre időt, sőt, egyesek az egész szezont téli gumival autózzák át. Ez egyáltalán nem előnyös, ezért mindenképp időben kell váltani a nyári gumikra!

A téli gumiabroncsokról köztudott, hogy hideg időben nagyobb tapadási képességgel rendelkeznek, ez pedig a tavaszi, illetve nyári szezonban inkább hátráltatja az autósokat, mintsem biztonságos körülményeket nyújt. A melegben nemcsak a dinamikus haladást befolyásolják negatív irányba a téli gumik, hanem általuk nehezebben irányíthatók a járművek, ráadásul emiatt többet üzemanyagot is fogyaszt a jármű. Ha mindezen kellemetlenségeket szeretné elkerülni, mindenképp váltson nyári gumikra! A szezonhoz illő gumiabroncsokkal zavartalanul közlekedhet az utakon, és még meg is kímélheti téli abroncsait, hiszen a forró aszfalton sokkal könnyebben és intenzívebben kopnak.

Ha a váltáshoz új nyári gumira van szüksége, fedezze fel választékunkat! Az abroncsokról bővebb tájékoztatást szívesen adunk elérhetőségeinken!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!