06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Kiknek ajánlott a 4 évszakos autógumi?

Dátum: 2019-02-13 11:47:24 ; Olvasva: 2338 alkalommal

Manapság a gépjárműtulajdonosok számára háromféle gumiabroncs áll rendelkezésre; nyári, téli, illetve 4 évszakos autógumik. Utóbbiak az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, ugyanis gazdasági és kényelmi szempontból is előnyös választásnak bizonyulnak. A 4 évszakos autógumikkal nem kell évente kétszer kereket cserélni, vagy otthon a tárolással foglalkozni.

Mielőtt kedvet kapna mindezek alapján Ön is a 4 évszakot autógumik megvásárlásához, érdemes tisztában lennie azzal, hogy ezen típusú gumiabroncsok kiknek, milyen körülmények között ajánlottak. Ellenkező esetben nem fogja tudni megtapasztalni az előnyöket.

A 4 évszakos autógumik azoknak ajánlottak, akik évente maximum tízezer kilométert autóznak. Ezen kívül, 150 lóerő teljesítmény feletti autók esetében sem tanácsos alkalmazni ezeket a gumiabroncsokat. Tehát a 4 évszakos autógumik előnyeit azok az autósok tapasztalhatják meg igazán, akik keveset autóznak, átlagos teljesítményű járműveikkel.

Ha Ön is ezen autósok táborát erősíti, bátran váltson 4 évszakot autógumira! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Hozzászólások
Nem található bejegyzés!
Hozzászólás írása
Név


Email cím


Hozzászólás Megjegyzés: HTML nincs lefordítva!
Kérem írja be a képen látható kódot:

A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!