06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Tegyen jót motorjával, és vásároljon márkás termékeket motorgumi webshopunkban!

Dátum: 2018-09-17 14:03:37 ; Olvasva: 1369 alkalommal

A motorozás felszabadító élmény, ugyanakkor kockázatos is. Évente riasztóan még mindig sok a halálos kimenetelű motorbaleset, aminek egy részét el lehetne kerülni, ha a motorosok is kellő figyelmet fordítanának a járműveik  kifogástalan állapotának megőrzésére. A motor része a motorgumi is, és ha ez rossz minőségű, akkor nem várható el tőle, hogy bírja a terhelést.

Motorgumi webshopunkból megrendelheti azokat az abroncsokat, amik színvonala eléri az elvárt szintet. A legnagyobb márkák termékeiből választhat minden motortulajdonos, aki azt szeretné, hogy maximálisan biztonságban érezhesse magát a nyeregben. A motorgumi webshopunkban található kínálat arra is lehetőséget ad, hogy a motorból ki lehessen hozni a legjobb teljesítményt.

Látogasson el motorgumi webshopunkba, ha a nívós motoros abroncsokat keresi kedvező áron, és motorozzon olyan gumikkal, amikben 100%-ban megbízhat! Ha kérdése van, akkor lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!