06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Ellenőriztesse a teherautó gumikat még a zord időjárás beköszöntése előtt!

Dátum: 2018-09-12 10:49:49 ; Olvasva: 1208 alkalommal

Ugyan még jó pár hétig élvezhetik az autósok, köztük a teherautósok is a jó időt, azonban egyre gyakoribb, hogy a hideg és az esős időszak egyik napról a másikra veszi át az uralmat. Éppen ezért időben el kell kezdeni a felkészülést, vagyis ahogy a személygépjárművek abroncsai esetében, úgy a teherautó gumikat is szükséges ellenőriztetni. Ha Ön már most tudja, hogy jelenlegi gumiabroncsai cserére szorulnak, ne várjon az új teherautó gumik beszerzésével, hanem tegye meg minél hamarabb!

Az új teherautó gumikkal nemcsak saját testi épségére ügyelhet, hanem a többi gépjármű tulajdonoséra is, arról nem beszélve, hogy a teherautók nap, mint nap komoly feladatokat látnak el a vállalkozások életében, ezért egy elöregedett gumiabroncs okozta közúti baleset komoly anyagi hátrányt is okozhat a cég tulajdonosainak.

Várja felkészülten a zord időt, fedezze fel teherautó gumi kínálatunkat, és kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!