06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Milyen tényezők befolyásolhatják az autógumi árakat?

Dátum: 2018-06-28 15:51:03 ; Olvasva: 1358 alkalommal

Manapság rendkívül széles kínálat áll rendelkezésre az autógumikból a vásárlók számára, amelyek természetes, hogy eltérő árkategóriában is érhetőek el, azonban a legtöbb vevő nem igazán tud kiigazodni az árakon.

Az autógumik árát főként az anyagfelhasználás és az abroncsok felületének kidolgozottsága határozzák meg. Értelemszerűen minél strapabíróbb és masszívabb egy termék, a vásárlóknak annál mélyebben a pénztárcájukba kell nyúlniuk, azonban cserébe egy megbízható és százszázalékos biztonságot garantáló autógumi tulajdonosává válhatnak, ez pedig minden pénzt megér.

A másik meghatározó tényező az autógumik árát illetően: a márkajelzés. Vannak klasszikus, jól bevált termékcsaládok, amelyeknek meg kell fizetni az árát, azonban a vásárló ebben az esetben is egy magas színvonalat képviselő terméket kap.

Ha további információkra lenne szüksége az autógumik árával kapcsolatban, vagy vásárolni szeretne, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!