06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Olcsó nyári gumijainkkal minden szempontból jól járhat!

Dátum: 2018-04-13 13:57:06 ; Olvasva: 1627 alkalommal

A tavasz kezdete fontos teendőt jelent a gépjármű-tulajdonosoknak, hiszen elérkezett az idő a nyári gumira történő váltáshoz. Ilyenkor sajnos sokan szembesülnek azzal, hogy a korábban használt abroncsok elhasználódtak, ezért kénytelenek új nyári gumit vásárolni. Értelemszerűen ebben az esetben a gépjármű-tulajdonosok a legkedvezőbb feltételekkel szeretnék beszerezni az abroncsokat, így, ha Ön is ebbe a táborba tartozik, döntsön olcsó nyári gumijaink mellett!

Olcsó nyári gumijaink csakis előnyöket tartogatnak, ami természetesen nem csak a vételárukban mutatkozik meg, hanem a minőségükben is, ugyanis az a célunk, hogy a magas színvonalú termékeink bárki számára elérhetőek legyenek, ezért pénztárcabarát áron kínáljuk őket. Így többé nem jelenthet problémát egy új nyári gumi beszerzése!

Fedezze fel olcsó nyári gumijaink kínálatát, és ha további kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!