06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Nálunk kedvező árú gumikat talál minden eshetőségre

Dátum: 2018-03-14 16:58:36 ; Olvasva: 1250 alkalommal

A legnagyobb különbség a gumik között, hogy téliek vagy nyáriak-e. Utóbbiak használatával a csúszós, jeges úton akár már alacsonyabb sebességnél is kétszeresére nőhet a fékút, így baleseteket kerülhetünk el, ha jól választunk.

Azon is érdemes elgondolkodnunk, hogy a hátsó tengelyre kevésbé kopott, jobb tapadást biztosító gumit szerzünk, még akkor is, ha egy ilyen autógumi árak tekintetében felsőbb kategóriába tartozhat. Ez főként a hátsókerék-hajtású autóknál meggondolandó, amik így alulkormányzottak, ezáltal pedig könnyebben irányíthatók lesznek.

Ha pedig nagyon sokat vezetünk, érdemes átnézni az abroncsok teljesítményjellemzőit, és olyan terméket választani, ami hosszútávon is megőrzi minőségét.

Eddig túl magas autógumi árak várták mindenhol? Akkor fellélegezhet, cégünk ugyanis rendkívül kedvező árakon kínál Önnek nagyszerű minőségű abroncsokat. Ha bővebben érdeklődne valamelyik típus iránt, akkor bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!