06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Vásárlás gyorsan és egyszerűen? Gumiabroncs webáruház!

Dátum: 2018-02-08 10:19:07 ; Olvasva: 1552 alkalommal

Jelenlegi gumiabroncsaival problémái vannak, sérültek, elkoptak? Nincs ideje kellően elmerülni a széles gumiabroncs kínálatban, és rugalmas megoldást keres e téren? Ha a kérdésekre igennel felelt, válassza a könnyebb utat, ehhez pedig fedezze fel gumiabroncs webáruházunk választékát!

Ha jobban elmerül gumiabroncs webáruházunkban, tapasztalhatja, hogy az internetes vásárlás semmiben sem különbözik a személyestől, csakis annyiban, hogy sokkal kényelmesebb körülmények között intézheti a vételt. Az abroncsokról olyan részletes információkat biztosítunk, amelyeknek köszönhetően elkerülhetők a meggondolatlan döntések, így valójában olyan terméket kap kézhez, amilyenre szüksége van. Amennyiben mégis bármilyen probléma merülne fel, gumiabroncs webáruházunk minden helyzetre fel van készülve, így kollégáink rugalmasan állnak rendelkezésre, ezáltal megtapasztalhatja a vásárlóbarát kiszolgálást is.

Gumiabroncs webáruházunk kedvező feltételekkel és árakkal várja az ügyfeleket! Ha a vásárlás előtt bármilyen kérdése lenne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!