06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A téli gumik élettartamáról bővebben

Dátum: 2017-12-07 08:43:10 ; Olvasva: 1896 alkalommal

Amikor aktuálissá válik a téli gumira történő váltás, a legtöbb gépjármű tulajdonosban felmerül, hogy vajon biztonságos vezetést nyújtanak-e a tavalyi vagy a már évek óta használatban lévő gumiabroncsok? A kérdés jogos, hiszen szakemberek szerint több, téli közúti balesetet az elöregedett, rossz állapotú téli gumik okoznak.

A rossz hír az, hogy a téli gumiknak nincsen egységes szavatossági idejük, azonban pár tényező és külső vélemény segíthet eldönteni, hogy elérkezett-e már az új téli gumira történő váltás, vagy még legalább egy-két szezont kibírnak a gumiabroncsok. A téli gumik élettartama főként attól függ, hogy milyen anyagból készítették és milyen mintázattal rendelkeznek, vagyis erősen befolyásoló tényezőknek számítanak a gyártási körülmények. Ha még ennek alapján sem tudná eldönteni, hogy eljött-e az ideje az új gumiabroncsok beszerzésének, ellenőriztesse szakemberrel a téli gumikat, így biztos lehet benne, hogy nem fog rossz döntést hozni a cserét illetően!

Ha aktuálissá vált az új téli gumik beszerzése, tekintse meg kínálatunkat! A minőséget garantáljuk!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!