06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumi: első a biztonság!

Dátum: 2017-11-07 14:23:50 ; Olvasva: 1736 alkalommal

A biztonságos közlekedésre télen-nyáron oda kell figyelni, ehhez pedig minden segítségre szükség van, minden eszközt fel kell használni. Nem mindegy, hogy milyen eszközöket és hogyan használunk, mert ha nem rendeltetésszerűen alkalmazzuk őket, az eredmény balesetveszélyes lehet. Így van ez a gumiabroncsokkal is. Télen téli gumi, nyáron nyári gumi való az autóra, és nem ajánlott elhanyagolni a cserét.

A téli gumit nem véletlenül nevezik téli guminak, ugyanis kifejezetten erre az évszakra készült, ennek megfelelően úgy tervezték, hogy a télen jellemző időjárási viszonyokhoz igazodjon. Az ilyenkor ismert körülményekkel, mint a csúszós út, a jég, a latyak, ez a gumiabroncs tud hatékonyan megküzdeni. A felületének a kiképzése, a gumi anyaga, barázdáltsága, szélessége teszi a téli gumit kiválóan tapadó gumiabronccsá, amit megbízhatóan lehet használni.

Keressen minket bizalommal, és válogasson a legnagyobb gyártók téli gumijai közül! Kínálatunkban Continental és Barum téli gumik is megtalálhatóak, melyeket teljes garanciával vásárolhat meg!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!