06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Készüljön a mínuszokra minőségi téli gumiabroncsokkal!

Dátum: 2017-10-26 10:59:26 ; Olvasva: 1723 alkalommal

Már csak pár hét választja el a gépjármű tulajdonosokat a téli gumira váltástól, ezért már most szükséges gondoskodni az ehhez kapcsolódó teendőkről, például a tulajdonukban lévő téli gumik állapotának ellenőrzéséről! Ha azt tapasztaljuk, hogy a szóban forgó gumiabroncsok már nem használhatók biztonságosan a lefagyott, havas utakon, váltsunk új téli gumikra!

Mivel a téli időjárás igazi kihívás elé állítja az autósokat az utakon, elengedhetetlen, hogy csakis minőségi, megbízható téli gumikat vásároljunk. Ellenkező esetben igen hamar tönkremehetnek a megvásárolt téli gumik, ami nem csak plusz anyagi kiadást jelent, hanem kockázatos helyzeteket is okozhat autóvezetés közben! A téli gumik minőségéről főként különböző szakmai tesztek alapján tudunk tájékozódni, ezért mielőtt lecserélnénk tönkrement téli gumiabroncsainkat, tájékozódjunk, így csakis jó döntést hozhatunk!

Tekintse meg téli gumiabroncs kínálatunkat, a minőséget garantáljuk!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!