06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumi: ne feledje el!

Dátum: 2017-09-05 12:59:27 ; Olvasva: 1578 alkalommal

Újra közeleg az ősz, vele együtt pedig a hidegebb idő, amikor esik a hőmérséklet, megváltoznak az útviszonyok. Mit jelent ez? A hidegebb, téliesebb idővel együtt fel kell készülni arra is, hogy a vezetés nagyobb kihívást jelent a sofőr számára! Az utak nem maradnak szárazak többé, hó, latyak, zúzmara, jég vagy hódara boríthatja az aszfaltot.

Ilyen útviszonyok között – megfelelő téli gumi nélkül – nem csak, hogy nem ajánlott, de egyenesen életveszélyes közlekedni! Nem csak a gumiabroncsoknak kihívás az alacsonyabb hőmérséklet és a csúszósabb útfelület, de a sofőrnek is, hiszen ezzel együtt a látási viszonyok is romlanak. Gyakran köd, vagy sűrű hóesés nehezíti a haladást, nem is beszélve arról, hogy sokkal kevesebb lesz a világosban, napfénynél töltött órák száma!

A minőségi téli gumi alapvető követelmény ahhoz, hogy a téli időszakban is megbízhatóan, tempósan haladjon az autó, biztonságos legyen a közlekedés. Keressen minket bizalommal, és válogasson téli gumi kínálatunkból!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!