06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Készüljön megfelelő gumikkal a nyaralásra!

Dátum: 2017-09-05 12:52:48 ; Olvasva: 1395 alkalommal

Sajnos átlagosan minden tizedik ember téli gumival közlekedik nyáron, aminek megvannak a maga veszélyei, főleg, ha nyaralásra készülünk! Egy hosszabb utazás során az okozza a legnagyobb problémát, hogy míg a nyári gumik kemény alapanyagból készülnek, a téli gumik lágyabbak.

Nyaraláskor rengeteg kilométert teszünk meg autónkkal a forró betonon, illetve autópályán, amelyre a nyári gumik abszolút ki vannak képezve. A nyári gumik rendkívül jól bírják az extrém forróságot, így nem kell amiatt aggódnia, hogy azok esetleg valamilyen balesethez vezethetnek. Ám a téli gumik a magas szilika tartalmuk miatt a forróságnak köszönhetően még jobban megpuhulnak, így nem lesz megfelelő tapadás, amely komoly gondokat okozhat egy hosszabb út során.

Készüljön Ön is az utazásaira a megfelelő nyári gumikkal, hogy elkerülje azokat a veszélyeket, amelyeket a téli gumik fennmaradása okozhat! Olcsó autógumik széles kínálatával várjuk érdeklődőinket, forduljon hozzánk Ön is bizalommal!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!