06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Gumiabroncsok tehergépkocsikra is!

Dátum: 2017-08-08 09:06:18 ; Olvasva: 1659 alkalommal

Ma már nagyon sokféle gumiabroncs van a piacon, ezért nem egyszerű kiválasztani közülük azt, amelyikkel a legjobban járunk. Ha biztosra szeretne menni tehergépkocsi gumiabroncs ügyében is, forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon minőségi gumiabroncsaink közül!

Felejtse el a silány gumikat, hiszen Ön is jól tudja, hogy a minőségi tehergépkocsi gumiabroncsok hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű kifogástalan formáját hozza, és úgy guruljon az utakon, ahogyan kell! A neves gyártók tehergépkocsi gumiabroncsai szavatolják, hogy a jármű biztonságosan közlekedhessen az utakon, minden évszakban képes legyen megbirkózni az aktuális útviszonyokkal, valamint az időjárási körülményekkel, akkor is, ha azok extrém módon szélsőségesek.

Egy tehergépkocsi gumiabronccsal szemben ezen kívül még elvárás a strapabírás, a hosszú élettartam, az optimális teljesítmény is, hiszen nem csupán a biztonságos közlekedés, hanem a szállítmány épsége, a határidők betartása is szempont.

Keressen minket bizalommal, és autózzon a legjobb minőségű tehergépkocsi gumiabroncsokkal!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!