06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Készüljön a nyárra nyári gumival!

Dátum: 2017-03-06 16:31:09 ; Olvasva: 2281 alkalommal

A biztonságos és megfelelő közlekedés egyik alapja az évszakokhoz igazodó autógumi. Általánosságban a téli hideg időszaktól jobban tartanak, hiszen a csúszós, alig tapadó, lefagyott utak több veszélyt jelentenek. Egy rossz mozdulat vagy irányváltás során elveszíthetjük a kontrollt gépjárművünk felett, ezzel veszélyeztetve magunk. Emellett lényeges lehet viszont a melegebb időszakhoz is igazodni.

Nálunk segítséghez juthat ezen a téren is! Hozza el autószervizünkbe gépkocsiját, hogy felkészüljön a nyári melegre! Egy bizonyos hőfok után érdemes gumit váltani és áttérni a nyári gumira. A téli gumi nagyobb tapadása miatt a gumik jobban kopnak a száraz úton, valamint visszafogják kocsinkat ezzel nagyobb lesz az üzemanyag fogyasztás! A spórolás és könnyebb kezelhetőség érdekében, a tavasz beköszöntével cseréltesse nyári gumikra abroncsait!

Gyors és biztos munkáért forduljon hozzánk! Éljen gumiszerelő szolgáltatásunkkal is, a további gumi beállításokhoz, javításhoz!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!