06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A minőségi alufelnik titka

Dátum: 2017-02-08 16:00:56 ; Olvasva: 2488 alkalommal

Sokan nem is gondolnák, hogy egy autó meghajtásában mekkora szerepe van a gumiabroncsok mellett a rajtuk található alufelniknek is! Pedig egy minőségi kialakítás nem csak a meghajtásban, de a kormányozhatóságban is segítségünkre lehet.

Az alufelnik sokak számára csak díszes kiegészítők az autókon, hiszen számtalan kialakításban megtalálhatóak, az egyszerűbbektől kezdve, egészen az egyedi, látványosabb megoldásokig. Azonban az alufelnik ennél sokkal komolyabb szerepet töltenek be a gépjárművek működésében!

Az alufelnit érdemes mindig az adott évszakhoz mérten kiválasztani. Nyáron előtérbe kerülhetnek a minőségi, díszes kialakítások, azonban télen sokkal célszerűbb egy olcsóbb verziót választani, aminél nem gond, ha a sós, fagyos utak és a csapadék károkat okoz.

Az alufelnik kiválasztása legalább akkora felelősség, mint a gumiabroncsoké, hiszen számtalan paramétert kell figyelembe venni. Ha Ön is a tökéletes megoldást keresi, nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk bizalommal!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!