06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

2016-os téligumi teszt, avagy mely kialakításokat érdemes beszerezni?

Dátum: 2016-12-08 13:39:51 ; Olvasva: 2559 alkalommal

Beköszöntött az igazi tél, megérkeztek az első fagyok, és ezzel aktuálissá vált a téligumi kérdés. Azok számára, akik bizonytalanok a téligumi vásárlásával kapcsolatban, az ADAC minden évben segítséget nyújt. Ennek a tesztnek a lényege, hogy a prémium kategóriás gumiabroncsoktól kezdve, az olcsóbb kialakításokig lefedjék a piacot, és minden igénynek megfelelő listát alakítsanak ki.

A téligumi tesztek során az alábbi körülmények és szempontok alapján mérték a teljesítményeket: száraz aszfalt, nedves aszfalt, havas út, jeges út, zaj, fogyasztás és kopás.

A 185/65 R15-ös teszteken a legjobban teljesítő téligumik közé került a Goodyear és a Michelin, illetve a középmezőnyben végzett a Nokian, Vredestein, Hankook és Pirelli. A 225/45 R17 méretű téligumik esetében a Dunlop teljesített a legjobban, míg a Pirelli, Firestone, Goodyear és Hankook a középmezőnyben végzett.

A táblázatban szereplő márkák és téligumi típusok többsége megtalálható kínálatunkban is! Nézzen körül nálunk!

teszt1 teszt2


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!