06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Téli gumival biztonságosan!

Dátum: 2016-12-01 16:10:30 ; Olvasva: 1949 alkalommal

Biztonságosan vezetni az utakon bizony igencsak fontos dolog, a megvalósítása pedig összetett feladat. Mi az, ami a sofőrön múlik? Nem árt, ha rendelkezik rutinnal, magabiztosan és felkészülten vezet, éber és felelősségteljes. Az autó kondíciója, a különböző alkatrészek, felszerelés rendszeres ellenőrzése is sokat tesz azért, hogy ne történjen baleset.

A megbízható téli gumi használata is elengedhetetlen részlet. Télen, amikor a hőmérséklet már tartósan fagypont alatt marad, az utak állapota megváltozik, az autóguminak más körülményekhez kell alkalmazkodnia. Ezért van szükség téli gumira. Olyat tud, amit a nyári gumi nem, ezért nem szabad félvállról venni a cseréjét. A nyári gumi alkalmatlan arra, hogy a téli utakon biztonságosan lehessen vele közlekedni, nem éri meg spórolni rajta. A téli gumi anyagában és mintázatában is más, ezek a tulajdonságai alkalmassá teszik arra, hogy megfelelő tapadást biztosítson a jeges aszfalton is.

Válogasson színvonalas téli gumi kínálatunkból Contitnental, Barum modelljeinkben nem fog csalódni, hiszen teljes garanciával áruljuk termékeinket!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!