06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Kiknek jó választás a 4 évszakos gumi?

Dátum: 2016-10-17 08:53:51 ; Olvasva: 4036 alkalommal

A 4 évszakos gumit alapvetően úgy tervezték, hogy téli és nyári útviszonyok esetén is megfelelően használható legyen. Ennek számtalan előnye van, hiszen nem kell félévente gumit cserélni, nem vagyunk annyira a hőmérséklethez kötve.

Azonban tudni kell, hogy a 4 évszakos gumi a szélsőséges időjárást kevésbé bírja, mint nyári, vagy téli társai. Nagyon meleg időben, vagy épp jeges-havas úton a 4 évszakos gumik teljesítménye sajnos elmarad a speciálisabban, egy-egy időjárási körülményhez és hőmérséklethez kifejlesztett gumikénál. Hogy kinek érdemes mégis ilyen autógumit vásárolnia? Annak, aki viszonylag keveset használja az autóját, főleg városi körülmények között, például csak a közelben lévő munkahelyére megy vele, valamint igazán téli, havas idő esetén tudja nélkülözni azt.

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal, ha téli, nyári vagy épp 4 évszakos gumit szeretne vásárolni akciós áron! Autógumi webáruházunk széles választékkal várja, legyen tél, vagy nyár!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!