06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Mitől téli gumi a téli gumi?

Dátum: 2016-09-08 16:12:29 ; Olvasva: 3171 alkalommal

téli gumik Mint az köztudott, a téli hónapokban érdemes gumiabroncsot cserélni a biztonság érdekében, de miért jobb a téli gumi ilyenkor, mint a nyári?

A téli gumi sok tekintetben különbözik nyári társától, hiszen úgy lett kialakítva, hogy a rossz útviszonyok esetében is jobban teljesítsen, akár igazán hideg időben is. Az ilyen gumiabroncsok tapadása a nedves útfelületeken is lényegesen jobb, mert mélyebb profillal készítik őket, mint a nyári gumit, így az útfelületre kerülő hó vagy sár kevésbé okoz problémát. Mivel hazánkban a telek az éghajlat miatt jelentős hőmérséklet csökkenéssel is járnak, ezért mindenképp fontos megemlíteni, hogy a téli gumik rugalmassága a nyári gumikétól eltérően, a hidegebb időben jobb.

Amennyiben Önnek is fontos a biztonság, és szeretne úgy közlekedni az utakon, hogy tudja, mindent megtett annak érdekében, hogy ne legyen baj, akkor ne feledkezzen el a gumicseréről sem! Ha olcsó téli gumit keres, akkor érdemes benéznie hozzánk, hiszen kínálatunkban több típus is várja!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!