06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Hogyan válasszunk alufelnit?

Dátum: 2016-08-23 09:35:07 ; Olvasva: 2637 alkalommal

Az acél felninél is sokszor erősebb alufelni kiváló választás lehet nagyobb autókra, például terepjáróra, sőt, akár buszokon, vagy kamionokon is megállja a helyét.

Természetesen minden esetben a legfontosabb, hogy meglegyen a felninek az adott járműre való szerelhetőséget igazoló hatósági dokumentuma. Ennek hiányából problémánk adódhat egy rendőrségi ellenőrzéskor, vagy a műszaki vizsgánál, a legnagyobb gond, hogy a nem megfelelő felni balesethez is vezethet.

A felni minél nagyobb átmérőjű, annál szebb, azonban fontos, hogy a kerék átmérője és gördülési kerülete ne térjen el a gyári mérettől! Télre érdemes valamivel keskenyebb felnit vásárolni, amelyre a havas úton jobban használható, keskenyebb gumit tudunk tenni.

Színes felni inkább nyárra ajánlott, télen jobb az ezüstszínű és masszívabb felni, ami jobban ellenáll a nehéz útviszonyoknak is.

Ha alufelnit szeretne vásárolni, forduljon hozzánk, széles kínálattal várjuk! Ha kérdése van, keresse bátran munkatársainkat!

 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!